HTML

Gluténmentes pogácsa

2014.06.16. 13:48 MJ Era

image_1402919172.jpg_2592x1936

Ez egy ropogós pogácsa. Nagyon szeretjük! Gyerkőc addig eszi amíg van. Addig nem létezik számára más pékáru :)

Pár napig kényelmesen eltartható! Amikor kihűlt zacskóban szoktam rakni.

 

Hozzávalók:

Egy egész tojás

3 tojás sárgája

40 dkg főtt burgonya (hidegen, finomra reszelve -héjában megfőzve)

30 dkg rizsliszt

30 dkg burgonyakeményítő

só -ízlés szerint- kb. 1,5 kávéskanál

3 dl tejszín

2 dl olaj

Elkészítés:

Összetevőket jól összegyúrni. Majd kinyújtani kb. 2,5-3 cm magasra.Sütőpapírra téve sütjük. Előmelegített sütőbe (kb. 180 fok) téve, pár perc múlva csökkentjük a hőfokot. Nagyon hamar megsül. Lehet rátenni magokat vagy sajtot is, de mi natúr esszük.

 

jó étvágyat hozzá!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmentes-paleo.blog.hu/api/trackback/id/tr476299369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása