HTML

AnniPanni kenyér

2014.06.29. 14:06 MJ Era

image_1404043429.jpg_2000x2000

AnniPanni natur lisztkeverékre véletlenül találtam kb fél éve. Azóta mindig van itthon 3-4 csomaggal. Zsömlét szoktam készíteni (receptet már megosztottam). Ez az első alkalom, hogy kenyérnek sütöm.

Hozzávalók:

250 gr AnniPanni lisztkeverék

2 ek olaj

2 kk. Só

250 ml meleg viz

Elkészítés:

 Nagy tálban keverem össze a Lisztkeveréket, olajat, sót. Majd gépi keverővel hozzákeverem a vizet is. Ezt 3-4 percig csinálom. Ezután fél órát pihenni hagyom. Sütőpapirral kibérelt és olajjal megkent őzgericben sütöm készre. 170 fokos sütőben 20 percig sütöm, majd feltekerem a hőfokot, hogy ropogós legyen.

:) 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmentes-paleo.blog.hu/api/trackback/id/tr486451863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása