HTML

Rizseshús -Lányom és Keresztlányom kedvence.

2014.06.30. 13:41 MJ Era

image_1404127124.jpg_2000x2000

Hozzávalók:

1 csirke mell

1 nagy vagy 2 kisebb vöröshagyma

2 ek kókuszzsír

só, bors, fűszerpaprika,

2 kk sűrített paradicsom, ha nincs otthon ketchup is jó.

1 csésze rizs (kb 100 gr)

Kb 2 csésze víz

Elkészítés:

Vöröshagymát összevágom és odateszem fonnyasztani a kókuszzsírral. Közben kockára vágom a húst.amikor már összeesett a hagyma leveszem a tűzről és belerakom a fűszerpaprikát utána hozzáadom a csirkét. Majd visszamegy a tűzre. Ha picit lepirult a hús hozzáadok egy bögre rizst. Ezt is lepiritom kicsit. Majd hozzáadok egy bögre vizet, később még egy bögre víz szükséges lehet. Lassú tűzön (villany 4-es) főzőm ameddig puha nem lesz a rizs.

Sózom, borsozom majd hozzáadom a sűrített paradicsomot. Jól összekeverem és kész is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmentes-paleo.blog.hu/api/trackback/id/tr876454881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása